Home

De 10 bedste skabssenge

De 10 bedste skabssenge

Det er vigtigt at huske på, at nutidens skabssenge modeller kun vagt minder om fortidens møbler. I dag er de komfortable, justerbare designs, der kan passe ind i enhver stil. Hvis du er interesseret i denne mulighed, skal du vide, at de bedste Murphy-senge er tilgængelige på hjemmesiden SMARTBett. Kataloget har et stort udvalg af modeller og farver, der passer perfekt til ethvert interiør.

De 10 bedste skabssenge

Ting at overveje, ved køb af en Murphy-seng

At sætte en seng med denne mekanisme ind i interiøret vil ikke være en vanskelig opgave, hvis du overvejer et par vigtige punkter. For eksempel, hvis din hovedopgave er at øge den tilgængelige gulvplads for at øge rummets funktionalitet, så vær opmærksom på disse punkter:

  • Det vigtigste at tænke på er væggens tykkelse.
  • Du skal også beslutte, hvor det udfoldede stel skal hvile – du har brug for mere plads til dette, medmindre du beslutter dig for at installere en vandret køjeseng.
  • Tænk derefter over, hvad rummet skal være beregnet til. Vil det være et gæsteværelse, hjemmekontor, stue, spillerum eller yogarum?
  • Efter du har planlagt elementets placering og rummets brugsformål, er det tid at overveje madrassens kvalitet.

Dagens top 10 skabssenge

Vi vil naturligvis se på de bedste modeller, der oftest købes i dag. Der er mange komfortable moderne designs på markedet, men nogle skiller sig alligevel virkelig ud for deres højere kvalitet.

1. Dobbeltseng Lodret Antracit/Hvid  /  Double Bed Vertical Anthracite/White

Denne mulighed fra SMARTBett er 160x200cm. Et patenteret, pålideligt design, der kan holde mange år fremover. Overfladen er ridsefast, og denne seng har stærke fødder og gasfjedre.

2. Crossfell Murphy-Seng  /  Crossfell Murphy Bed

Til både stuen og soveværelset er der her en god løsning fra Red Barrel. Denne seng leveres med to indbyggede reoler. Dette aspekt øger i høj grad møblets funktionalitet, når det er sammenfoldet.

3. Oslo Sovesofa Vægseng  /   Oslo Sofa Wall Bed

Lodret design med indbygget sofa, ideel til stuen. Når sofaen er klappet ned, kan den rumme to personer, og udfoldet er det en smart, stor seng. Du kan vælge mellem en række forskellige typer finish og farver.

4. Bestar Vægseng  /  Bestar Wall Bed

Dette er den originale Murphy-seng, som, når den er sammenfoldet, er udstyret med et rummeligt skrivebord. Produktet er særdeles funktionelt og kan modstå en stor belastning. Et godt valg, når du har brug for ekstra arbejdsflade. Dette vægmonterede design sælges uden madras, så du skal købe den separat.

5. Møbelagenturet Roger Twin   /   Furniture Agency Roger Twin

Der medfølger madras til denne vandret orienterede seng og den bliver et godt valg, hvis du skal spare plads på børneværelset. Den er lavet af naturligt træ og indeholder en mekanisme, der forhindrer utilsigtet åbning. Det er den mest pålidelige og sikre mulighed for dit barn.

6. Colquitt Murphy-Seng  /  Colquitt Murphy Bed

En simpel vægseng, som du kan bestille i flere størrelser, fås hos producenten. De største fordele ved denne model er dens prisoverkommelighed uden tab af kvalitet. Nogle Murphy-senge kan være dyre, men denne her er en helt anden sag.

7. Bestar Pur

Dette er et klassisk design møbel, der er perfekt til indretningen af ​​din lejlighed. Når det er sammenfoldet, ligner det et almindeligt tøjskab og fylder ikke ret meget, hvilket giver mere ledig plads. Designet med en stempelmekanisme hjælper til nemt at sænke madrassen med minimum besvær.

8. Lori Vægseng  /  Lori Wall Bed

Dette design er meget nemt og sikkert at åbne og lukke. Meget pålidelig konstruktion, som vil tjene dig i årtier. Sørg endelig for at se nærmere på denne mulighed.

9. Vandret Urban  /  Horizontal Urban

Denne mulighed fra BredaBeds har omfattende tilpasningsmuligheder. Der er flere madrasstørrelser at vælge imellem, flere typer finish og en række forskellige beslag. Her forefindes to skabe, og der er også indbygget en særlig belysning.

10. Canora Grey Barham

Særdeles pålidelig Murphy-seng, som er lavet af massivt træ. Dette møbel kan endda flyttes rundt i huset, da det ikke er fastgjort til væggen. Når den er foldet sammen ligner madrassen en opbevaringskiste, hvilket er meget praktisk.

De 10 bedste skabssenge

Kort sagt

Med en Murphy-seng kan du forvandle det indre af et uskønt rum til et multifunktionelt rum. Foldemøblernes fleksibilitet gør, at rummet kan tjene flere formål på én gang. Leder du efter en rigtig god Murphy-seng, anbefaler vi, at du går ind på hjemmesiden SMARTBett.

To Top